to top

Događanja

31.05.2016

Award 2016 EuroCloud Hrvatska

POBJEDNICI proglašeni na svečanoj večeri 31. svibnja 2016. u Grand hotelu Adriatic u Opatiji po kategorijama najboljih Cloud rješenja

POBJEDNICI proglašeni na svečanoj večeri 31. svibnja 2016. u Grand hotelu Adriatic u Opatiji po kategorijama najboljih Cloud rješenja za

1. horizontalna i 2. vertikalna tržišta te

3. najboljih Cloud usluga pruženih od StartUp pružatelja kao i

4. najbolje metode Cloud transformacije jesu:

1. Horizontalna rješenja:

OpenData Store - Omega Software d.o.o

2. Vertikalna rješenja:

ComCloud Delivery Platform - Combis d.o.o.

3. Startup:

Adopto - AdoptoTech d.o.o.

4. Transformacija:

ComCloud Enterprise Application Store - Combis d.o.o.

5. Poslovni utjecaj

Najbolji poslovni utjecaj isporukom Cloud usluga: posebna preporuka žirija za drugu fazu natjecanja - ComCloud Enterprise Application Store - Private Cloud at Croatian Post.

 

U drugoj fazi koja je već počela, ti se nacionalni pobjednici EuroCloud Award međusobno natječu na Europskoj razini s ostalim pobjednicima iz ostalih EuroCloud država.

Europsko finale

EuroCloud Award 2016

U odnosu na 2014. godinu, za 2015. i 2016. su kriteriji pooštreni, a kategorije EuroCloud Award prilagođene su povećanoj zrelosti Cloud usluga na europskom tržištu.

Pružatelji Cloud usluga, Cloud konzultanti, Cloud Start Up-ovi kao i korisnici Cloud usluga te inovatori iz svih sektora - pozvani su na prijavu svojih uvjerljivih Cloud usluga.

Predmet ovog nadmetanja su Cloud usluge na europskom tržištu, neovisno o njihovom specifičnom obliku. Prijave su više nego dobrodošle za IaaS, PaaS ili SaaS usluge, bilo za horizontalna ili za vertikalna tržišta, bilo u javnom, privatnom ili u hibridnom Cloud okružju, od etabliranih ili od Start-up Cloud pružatelja usluga.

Poseban je fokus stavljen na Cloud konzultante koji podržavaju transformacijske procese svojih klijenata prema Cloud uslugama, utemeljne na provjerenoj i uspješnoj metodologiji.

Kupci su također pozvani na prijavu, svi koji su uspješno uveli Cloud usluge u svoje kompanije te koji su postigli i osjetili značajne poslovne utjecaje zahvaljujući uvedenim Cloud uslugama.